ANKARA KALECİK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 Okul Öncesi Şenlikleri

    Okul öncesi eğitime dikkat çekmek üzere her yıl düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri bu yıl da minik öğrencilerimizin hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerle gerçekleştirildi.
2015 Okul Öncesi Şenlikleri

 

 

    Kalecik Anaokulu bahçesinde düzenlenen şenliğe İlçe Kaymakamı Sayın Yusuf GÜNİ, Garnizon Komutanı Sayın Âdem TARLA, Belediye Başkanı Sayın Filiz ULUSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Durali SOMUNCU da katıldılar. Şenliğin açılışında okul öncesi eğitimin gerekliliğine vurgu yapan konuşmalarda Kalecik´teki okul öncesi okullaşma oranının da yükseltilmesi için çalışıldığı vurgulandı. Öğrencilerimizin hazırladığı semazen gösterileri, rond, drama ve folklor gösterilerinin ardından okul öncesi eğitimini tamamlayan minik öğrencilerimiz diplomalarını aldılar. Şenlik sonunda öğrencilerimizin eğitim sezonu boyunca hazırladıkları eserler sergisinin açılış töreni yapıldı.

    Hayat yolunda bir basamak daha ilerleyen küçük öğrencilerimizi gösterileri ve sergiledikleri eserleri dolayısıyla tebrik eder, hayatın her alanında ve her basamağında başarılar dileriz.

Ankara Cad. Hükümet Konağı 3. Kat Kalecik/ANAKARA - 3128571004

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.