ANKARA KALECİK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim-Öğretim Sezonu Tamamlandı

15 Eylül 2014´de ilk ders zilinin çalmasıyla başlayan 2014-2015 eğitim öğretim dönemi 12 Haziran 2015 tarihinde tamamlandı. Kimi öğrencilerimizin sevindiği, kimi öğrencilerimizin de gelecek dönemlerde daha fazla çalışması gerektiğini öğrendiği karneler okullarımızda törenlerle öğrencilerimize dağıtıldı.
2014-2015 Eğitim-Öğretim Sezonu Tamamlandı

Tatil zamanları öğrencilerimizin bir sonraki eğitim döneminde daha dinç ve bilinçli olması için hazırlık yapabilecekleri dinlenme zamanlarıdır. Fakat dinlenmek zamanı boş harcamak değildir. İyi değerlendirilmiş bir tatil, iyi geçirilecek bir dönemin habercisidir. Bu nedenle öğrencilerimize planlı bir tatil dönemi geçirmelerini tavsiye etmekteyiz. Hem eğlence için zaman ayırmalı, hem kişisel gelişim sağlayacak etkinliklerde bulunmalı, hem sosyalleşmeli hem de eğitim döneminde gördükleri dersleri tekrar etmelidir. Ders çalışma alışkanlığını kaybetmemek için günün cüzi bir kısmını bu işe ayırmalı ama diğer saydığımız etkinlikleri de gerçekleştirerek dolu dolu bir tatil dönemi geçirmelidirler. Unutulmamalıdır ki okul hayatın bir parçasıdır ve insana her an yeni bir şeyler öğrenmeye hazır olmayı öğretir.

Öğrencilerimize çok iyi dinlendikleri, çok iyi eğlendikleri ve çok iyi öğrendikleri bir tatil dileriz.

Ankara Cad. Hükümet Konağı 3. Kat Kalecik/ANAKARA - 3128571004

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.