ANKARA KALECİK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları

Her öğrencinin bilimsel bir proje yapabileceği ve her okulun da bir bilim fuarı gerçekleştirebileceği öngörüsünden yola çıkılarak açılan Bilim Fuarları, yarışma ortamı olmadığı için öğrencilerimizin üzerinde baskı kurmadan "her fikir değerlidir" ilkesi ile bilimsel süreç takip edilerek yapılan her türlü projenin değerlendirilebildiği bilim etkinlikleri olma yolunda hızla ilerliyor.
4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları

 

    Öğrencilere hipotez geliştirme ve hipotezlerini test etme imkanı sağlayan bu fuarlar okullarımızda hiçbir masraf yapılmadan, sadece okulun imkanları (sıra, masa, koridor, bahçe, vs.) kullanılarak bir bilim fuarı gerçekleştirilebileceği fikrini hayata geçirmektedir.

    4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları kapsamında ilçemiz Şehit Mehmet Yıldırım METEM ve Kalecik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri hazırlardıkları stantlarda bilimsel araştırmalarının sonucu olan ürünlerini tanıttılar. Açılışını Sayın Kaymakam Dr. Abdullah Abid ÖZTOPRAK´ın yaptığı fuarlarda birbirinden ilginç ürünler sergilendi.

Ankara Cad. Hükümet Konağı 3. Kat Kalecik/ANAKARA - 3128571004

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.